Nieuwbouw

Bouwbedrijf van Garderen heeft veel ervaring met nieuwbouwprojecten.

Wij geven de voorkeur aan de traditionele bouwmethode. Dankzij onze flexibele werkwijze kunnen wij uw persoonlijke wensen in het ontwerp verwerken.

 

Dankzij een helder prijsoverzicht van de meer- of minder werkzaamheden en een basisprijs komt u tijdens de bouw niet voor financiële verrassingen te staan.

 

Uw woning van cellenbeton!

Duurzaam bouwen

In het kader van energiezuinig, duurzaam bouwen passen wij een traditionele methode toe met de massiefblokken van cellenbeton. Met deze methode wordt één massieve buitenmuur gecreëerd, wat kostenbesparend is door uitvoering in één arbeidsgang met slechts één bouwproduct. De buitenzijde kan worden afgewerkt door toepassing van pleisterwerk. Deze massiefblokken bezitten uitstekende isolerende en warmteaccumulerende eigenschappen. In de zomer hoeft er minder te worden gekoeld en in de winter gaat er minder energie verloren aan verwarming. Dus voor u een besparing van energiekosten en u verblijft in een aangenaam leefklimaat in een woning met een bijzondere aparte warme uitstraling.

 

De werkvoorbereiding

Een nieuwe woning die voldoet aan uw persoonlijke wensen is maatwerk, samen met de aannemer, architect en installateur wordt er een plan gemaakt die voldoet aan uw progamma van eisen. Een heldere en duidelijke offerte die past binnen uw budget krijgt u voorgelegd. Vervolgens wordt er een omgevingsvergunning aangevraagd en is deze goedgekeurd dan kan met de bouwwerkzaamheden begonnen worden. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van het traject is er één aanspreekpunt die ervoor zorgt dat alles inzichtelijk en transparant is.

 

Het complete traject

Ons bedrijf is gericht op ambachtelijkheid, vakkennis en persoonlijke betrokkenheid. Wij werken samen met de architect en onderaannemers met hun eigen specialisme. Voor het complete traject nemen wij u elke zorg uit handen. Wij zorgen voor overzichtelijke bouwtekeningen, een helder prijsoverzicht, de vergunningen en de bouwwerkzaamheden tot de oplevering met het overhandigen van de sleutel. Daarna kunt u gaan genieten van uw nieuwe woning!

 

Wilt u meer weten over deze bouwmethode maak gerust een afspraak om uw plannen door te spreken voor een vrijblijvende offerte.

Of wilt u meer informatie neem gewoon contact met ons op.